top of page

Štilec & Partners mezi Top 100

Magazín Lawyers & Business vybral naši advokátní kancelář ŠTILEC & PARTNERS mezi 100 nejzajímavějších a nejinspirativnějších advokátních kanceláří působících v roce 2023/2024 na českém trhu!


Co podle společníka kanceláře Jakuba Štilce nám k tomuto umístění pomohlo?


,,Zejména naše zásadní mandáty. Zajímavých angažmá bylo více. Asi bych měl ale zmínit naši účast při obraně stavebního povolení největší infrastruktrukturní stavby v ČR. To byla opravdu mimořádná odborná práce, už jen tím, že se na ní podílely skutečné špičky napříč stavebními profesemi. Od projekce, přes samotné stavebníky až po báňské inženýry. Závěrečná tečka tohoto procesu u Nejvyššího správního soudu zároveň zanechala i určitou judikaturní stopu, konkrétně ve výkladu otázky podjatosti úředních osob ve světle nové právní úpravy.


Velmi nás také těšila spolupráce s Národním centrem stavebnictví 4.0 v oblasti stavební legislativy. Řešili jsme otázky legislativních překážek dřevostaveb a dřevo-hybridních konstrukcí a ve vztahu k MMR i sadu podnětů ke zvýšení dostupnosti bydlení. To je taková naše srdcová záležitost," uvedl do právě vydané ročenky Advokátní kanceláře roku 2023/2024.



Comments


bottom of page